Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaliteli parfüm kalıcılığı ile ölçülür. Eğer kalıcı bir parfümse kokusuna göre herkesin görece kaliteli parfüm anlayışı farklıdır. Tabii şimdi burada içerisindeki kimyasallar da önemli. Zararlı olup olmadığını da düşünmek lazım.
Kaliteli parfüm kalıcılığı ile ölçülür. Eğer kalıcı bir parfümse kokusuna göre herkesin görece kaliteli parfüm anlayışı farklıdır. Tabii şimdi burada içerisindeki kimyasallar da önemli. Zararlı olup olmadığını da düşünmek lazım.
kalıcılığını nerden anlarız? kalıcı olup olmadığını gösteren kısaltmalar oluyordu diye biliyorum kalıcı - yarı kalıcı gibi. ama ne kadar güvenilir. bilmiyorum.
kalıcılığını nerden anlarız? kalıcı olup olmadığını gösteren kısaltmalar oluyordu diye biliyorum kalıcı - yarı kalıcı gibi. ama ne kadar güvenilir. bilmiyorum.
İyi markalarda bu ölçüler mevcut. Ama her zaman deneme yanılma ile öğrenebiliyoruz. Ben çok ender parfüm kullanırım. Rolon ve temiz olmak bence yeterli bir koku, insan ekstra farklı bir şey kokmamalı. Bir kokuyu bastırmak istemediği sürece.