Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

kaliteli parfüm nasıl belli olur?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kadın/erkek için ideal parfüm nasıl belirlenir? hangi bütçe aralığında alınır ve nereden alınır? önerilerinizi bekliyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kaliteli parfüm kalıcılığı ile ölçülür. Eğer kalıcı bir parfümse kokusuna göre herkesin görece kaliteli parfüm anlayışı farklıdır. Tabii şimdi burada içerisindeki kimyasallar da önemli. Zararlı olup olmadığını da düşünmek lazım.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kaliteli parfüm kalıcılığı ile ölçülür. Eğer kalıcı bir parfümse kokusuna göre herkesin görece kaliteli parfüm anlayışı farklıdır. Tabii şimdi burada içerisindeki kimyasallar da önemli. Zararlı olup olmadığını da düşünmek lazım.
kalıcılığını nerden anlarız? kalıcı olup olmadığını gösteren kısaltmalar oluyordu diye biliyorum kalıcı - yarı kalıcı gibi. ama ne kadar güvenilir. bilmiyorum.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
kalıcılığını nerden anlarız? kalıcı olup olmadığını gösteren kısaltmalar oluyordu diye biliyorum kalıcı - yarı kalıcı gibi. ama ne kadar güvenilir. bilmiyorum.
İyi markalarda bu ölçüler mevcut. Ama her zaman deneme yanılma ile öğrenebiliyoruz. Ben çok ender parfüm kullanırım. Rolon ve temiz olmak bence yeterli bir koku, insan ekstra farklı bir şey kokmamalı. Bir kokuyu bastırmak istemediği sürece.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar