Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

KFC mi Popeyes mi?

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
KFC bana göre daha lezzetli ama o kadar yaygın değil. Söke civarında yok mesela

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
İkisi de çok yağlı değil mi? Yedikten sonra sadece bende mi mide de ağrı oluyor acep?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
İkisi de çok yağlı değil mi? Yedikten sonra sadece bende mi mide de ağrı oluyor acep?
Aslında diğer ürünlere göre daha az yağlı. Ama temiz beslenen biri dışarıda ne yerse yesin midesi yanıyor. Benim çok sık olur. Ben genelde yağsız tuzsuz salata ağırlıklı beslenen biriyim, kek bile yesem mide asidim yükselir.

Boşluk

⭐️⭐️⭐️
Aslında diğer ürünlere göre daha az yağlı. Ama temiz beslenen biri dışarıda ne yerse yesin midesi yanıyor. Benim çok sık olur. Ben genelde yağsız tuzsuz salata ağırlıklı beslenen biriyim, kek bile yesem mide asidim yükselir.
Salata tuzsuz evet, zeytinyağ olmadan biraz eksik gibi sanki.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
düdüklenmek isteyen KFC den yiyebilir millet, açık net. Jamal out!
Dışarıdan yemek yiyorsan zaten para harcamaya niyet etmişsindir zaten.

En güzel dışarıda yemek etkinliği Migros’tan aldığın pizzayı yine Migros içindeki fırında ısıttırıp küçük kola ile yemek. 45 TL ye 3 kişi rahat doyar.

Jamal King

⭐️
Dışarıdan yemek yiyorsan zaten para harcamaya niyet etmişsindir zaten.

En güzel dışarıda yemek etkinliği Migros’tan aldığın pizzayı yine Migros içindeki fırında ısıttırıp küçük kola ile yemek. 45 TL ye 3 kişi rahat doyar.
hey hey hey paradan bahsetmedim dostum. Para bizde istemediğin kadar var. Geçenlerde eski dostum Andrew çok acıktı ve KFC den kova menü sipariş verdi. Ben o sırada duştaydım. Duştan çıktığımda Andrew yemeğini bitirmiş ve ağlarken gördüm. Ona neler olduğunu sorduğumda ağlayarak ''başta yemek istemedim, önyargılıydım..... ama artık sadece bunu yemek istemiyorum'' dedi. Yemeği bu kadar beğenmesine şaşırmıştım çünkü KFC ye önyargım vardı........Kendisi şuan Manhattan da LGBT grup başkanvekili. Lanet olası KFC kuryesi Andrew i ben duştayken zorla düdüklemiş. Tanrımm.. şimdi anladın mı? Jamal out!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar