Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında diğer ürünlere göre daha az yağlı. Ama temiz beslenen biri dışarıda ne yerse yesin midesi yanıyor. Benim çok sık olur. Ben genelde yağsız tuzsuz salata ağırlıklı beslenen biriyim, kek bile yesem mide asidim yükselir.
Aslında diğer ürünlere göre daha az yağlı. Ama temiz beslenen biri dışarıda ne yerse yesin midesi yanıyor. Benim çok sık olur. Ben genelde yağsız tuzsuz salata ağırlıklı beslenen biriyim, kek bile yesem mide asidim yükselir.
hey hey hey paradan bahsetmedim dostum. Para bizde istemediğin kadar var. Geçenlerde eski dostum Andrew çok acıktı ve KFC den kova menü sipariş verdi. Ben o sırada duştaydım. Duştan çıktığımda Andrew yemeğini bitirmiş ve ağlarken gördüm. Ona neler olduğunu sorduğumda ağlayarak ''başta yemek istemedim, önyargılıydım..... ama artık sadece bunu yemek istemiyorum'' dedi. Yemeği bu kadar beğenmesine şaşırmıştım çünkü KFC ye önyargım vardı........Kendisi şuan Manhattan da LGBT grup başkanvekili. Lanet olası KFC kuryesi Andrew i ben duştayken zorla düdüklemiş. Tanrımm.. şimdi anladın mı? Jamal out!