Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yine bir yıllık bir yazılım aldım. Bence mümkün olabilir ama online olmasının eğitimin kendisinden daha farklı dezavantajları var. Bölünme, odaklanmama, erteleme vb.
Ben yine bir yıllık bir yazılım aldım. Bence mümkün olabilir ama online olmasının eğitimin kendisinden daha farklı dezavantajları var. Bölünme, odaklanmama, erteleme vb.
bana kalırsa ingilizce öğrenememizdeki en büyük sebep, ingilizceyi öğrenirken türkçeyle eşleştirmeye çalıştırmamızdan kaynaklı. uzun süredir alışılagelmiş her sene okulda okutulan saçma kalıplarında etkisi var. okulda öğrendiğimiz ingilizce cümleler, gerçek hayatta pek kullanılmıyor
bir süreliğine busuu uygulamasını kullanmıştım ancak sürdürülebilir bir şekilde kullanamadığımdan havalı kaldı.
İşte bu yüzden yaşımız ilerledikçe yabancı bir dil öğrenmekte zorlanıyoruz. Beyin yabancı dili önce kendi dilinde algılayıp ondan sonra yabancı dile tercüme ediyor ama bu durum mesela çocuklarda ya da erken yaşlarda diyelim direk yabancı dil olarak algılanıyor.