Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Online İngilizce öğrenmek mümkün mü?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yüz yüze kurs almadan İngilizce öğrenmek ne kadar mümkün?

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Kısa bir zamanda deneyimleyeceğim. Paylaşırım.
Ben yine bir yıllık bir yazılım aldım. Bence mümkün olabilir ama online olmasının eğitimin kendisinden daha farklı dezavantajları var. Bölünme, odaklanmama, erteleme vb.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben yine bir yıllık bir yazılım aldım. Bence mümkün olabilir ama online olmasının eğitimin kendisinden daha farklı dezavantajları var. Bölünme, odaklanmama, erteleme vb.
bana kalırsa ingilizce öğrenememizdeki en büyük sebep, ingilizceyi öğrenirken türkçeyle eşleştirmeye çalıştırmamızdan kaynaklı. uzun süredir alışılagelmiş her sene okulda okutulan saçma kalıplarında etkisi var. okulda öğrendiğimiz ingilizce cümleler, gerçek hayatta pek kullanılmıyor
bir süreliğine busuu uygulamasını kullanmıştım ancak sürdürülebilir bir şekilde kullanamadığımdan havalı kaldı.

Andromeda

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
ingilizceyi öğrenirken türkçeyle eşleştirmeye çalıştırmamızdan kaynaklı.
İşte bu yüzden yaşımız ilerledikçe yabancı bir dil öğrenmekte zorlanıyoruz. Beyin yabancı dili önce kendi dilinde algılayıp ondan sonra yabancı dile tercüme ediyor ama bu durum mesela çocuklarda ya da erken yaşlarda diyelim direk yabancı dil olarak algılanıyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Ben tamamen zamandan muzdaribim. Zaman bulsam çok yorgun oluyorum. Bir şeyler için geç kalmamak gerekiyor sanırım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar