Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okul niye var diye isyan ediyom ediyom ondan sonra mecburi kalkıyorum zaten sabah sabah enerjim yok bide okul sömürüyo enerjimi.
okulu yakmayı düşünüyorum anca kurtulurum yardım etcek var mı?
lise dönemi, hayat kaygısının olmayacağı son dönemdir. üniversiteye geçtiğin an, iş ve hayat koşuşturması başlayacak. o yüzden ne kadar eğlenebiliyorsan şu an eğlen.
lise dönemi, hayat kaygısının olmayacağı son dönemdir. üniversiteye geçtiğin an, iş ve hayat koşuşturması başlayacak. o yüzden ne kadar eğlenebiliyorsan şu an eğlen.
bana göre ortaokul son dönem. benim kaygım başladı bile ünüversiteye kalmadan. sadece benim okuluma göre değil tüm okullara göre ortaokul bitince eğlence bitiyor bence
bana göre ortaokul son dönem. benim kaygım başladı bile ünüversiteye kalmadan. sadece benim okuluma göre değil tüm okullara göre ortaokul bitince eğlence bitiyor bence
İşte neden buna ihtiyacımız olsun ki? Ya da 8 9 saat çok uzun değil mi? Ortalama başımıza bir şey gelmese ve 80 yıl yaşasak 40 yıl uyuyoruz neredeyse. Bunun da %20 si yatakta debelenmek, tembellik etmek, koltukta uzanmak ile geçse 25 yıl aktif yaşıyoruz.
Uyuyunca geçiyor mu? Bir insanın aklında bir şey varken uyuması çok zor, ben çok zorlanıyorum. Beynim artık kaldıramayacak duruma geldiğinde onu neyle yoruyorsam onu yaparken uyuya kalıyorum. Bazen keşke kapatma düğmem olsa ve saati kurup kendimi kapatabilsem diye düşünüyorum.