Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Sabah kalkınca ne düşünüyosunuz?

yeşil

⭐️⭐️
Okul niye var diye isyan ediyom ediyom ondan sonra mecburi kalkıyorum zaten sabah sabah enerjim yok bide okul sömürüyo enerjimi.
okulu yakmayı düşünüyorum anca kurtulurum yardım etcek var mı?

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
lise dönemi, iletişim açısından kendini geliştirmek için en uygun yerdir.

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Hayır hiçte bile ben aynı şeyi düşünmüyorum daha iletişimi bozar bu okul
lise dönemi, hayat kaygısının olmayacağı son dönemdir. üniversiteye geçtiğin an, iş ve hayat koşuşturması başlayacak. o yüzden ne kadar eğlenebiliyorsan şu an eğlen.

yeşil

⭐️⭐️
lise dönemi, hayat kaygısının olmayacağı son dönemdir. üniversiteye geçtiğin an, iş ve hayat koşuşturması başlayacak. o yüzden ne kadar eğlenebiliyorsan şu an eğlen.
bana göre ortaokul son dönem. benim kaygım başladı bile ünüversiteye kalmadan. sadece benim okuluma göre değil tüm okullara göre ortaokul bitince eğlence bitiyor bence

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
bana göre ortaokul son dönem. benim kaygım başladı bile ünüversiteye kalmadan. sadece benim okuluma göre değil tüm okullara göre ortaokul bitince eğlence bitiyor bence
her ilde 1 üniversite var, her üniversitede gereksiz yüzlerce bölüm var. bu kadar telaşa gerek yok bence.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Her sabah boşu boşuna ömrümüzün yarısını uyuyarak geçirdiğimizi düşünüyorum. Vücudumuzun fiziksel yapısı daha fazlasını yapmamızı engelliyor.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
uyurken dinlenmiş olmuyo muyuz?Bence uyumak dinlenmek için ideal
İşte neden buna ihtiyacımız olsun ki? Ya da 8 9 saat çok uzun değil mi? Ortalama başımıza bir şey gelmese ve 80 yıl yaşasak 40 yıl uyuyoruz neredeyse. Bunun da %20 si yatakta debelenmek, tembellik etmek, koltukta uzanmak ile geçse 25 yıl aktif yaşıyoruz.

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Yok hayır da uyumak istemiyecek kadar da değil.Bazı olaylar için uyumak iyi geliyo kaldıramıcağım bişey olsa mesela üzülünce fln
Uyuyunca geçiyor mu? Bir insanın aklında bir şey varken uyuması çok zor, ben çok zorlanıyorum. Beynim artık kaldıramayacak duruma geldiğinde onu neyle yoruyorsam onu yaparken uyuya kalıyorum. Bazen keşke kapatma düğmem olsa ve saati kurup kendimi kapatabilsem diye düşünüyorum.

yeşil

⭐️⭐️
Hayır tabiki geçmiyor aklımdan da çıkmıyor ama onu düşünerek uyumaya çalışıyorum .Uyumazsam daha çok aklımda olucak ve kendimi daha kötü hissedicem.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar