Neler yeni

Hoşgeldin, ziyaretçi!

İster kendi adınla istersen anonim olarak fikrini özgürce paylaş. Unutma, burası herkes için değildir.

Vaktinizi yalnız mı; yoksa arkadaşlarınızla mı geçirmeyi tercih ederdiniz?

allons-y

⭐️⭐️
benim tercihim arkadaşlarımdan yana olurdu. yalnız vakit geçirmekten çok hoşlanmıyorum gerçi insan ara ara yalnız kalmak istiyor ama genelde tek başıma sıkılan bi karakterim var kalabalık ortamları her zaman daha çok sevmişimdir.

ben diye biri

⭐️
benim tercihim arkadaşlarımdan yana olurdu. yalnız vakit geçirmekten çok hoşlanmıyorum gerçi insan ara ara yalnız kalmak istiyor ama genelde tek başıma sıkılan bi karakterim var kalabalık ortamları her zaman daha çok sevmişimdir.
Bu her zaman değişiklik gösterse de genel de arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bazen insanlarla o kadar vakit geçirmek iyi gelmiyor. Enerjim tükeniyor gibi hissediyorum ve tamamen kendimle bir şeyler yapmak beni dinlendiriyor. Bence bu da bir ihtiyaç. İkisini dengelemek gerekir gibi

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
aynı işi yaptığım ve bilgilerimi paylaştığım insanlarla bir arada olmaktan hoşlanırım. ama öyle bir durum yoksa yalnız kalmayı tercih edebilirim

ben diye biri

⭐️
aynı işi yaptığım ve bilgilerimi paylaştığım insanlarla bir arada olmaktan hoşlanırım. ama öyle bir durum yoksa yalnız kalmayı tercih edebilirim
neden sadece aynı iş diye sınırladın ki farklı sektörlerden insanlarla tanışıp vakit geçirmek de keyifli olabilir

etki

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
neden sadece aynı iş diye sınırladın ki farklı sektörlerden insanlarla tanışıp vakit geçirmek de keyifli olabilir
evet, aynı iş olmasına gerek yok ancak bana bilgi veya fayda sağlayacak insanlarla olma taraftarıyım, yoksa hiç çalışmayan kişilerle de görüşebilirim ama sıklığı daha az olur

yenisekme

⭐️⭐️⭐️
Proje Elçisi
Çok az insanı saatlerce oturmaya değer buluyorum. Yine de sosyal biriyim, çok kalabalık ortamlarda bulunuyorum ama yalnız olarak. Kalabalık bir yalnızlık.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar