Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vaktinizi yalnız mı; yoksa arkadaşlarınızla mı geçirmeyi tercih ederdiniz?
benim tercihim arkadaşlarımdan yana olurdu. yalnız vakit geçirmekten çok hoşlanmıyorum gerçi insan ara ara yalnız kalmak istiyor ama genelde tek başıma sıkılan bi karakterim var kalabalık ortamları her zaman daha çok sevmişimdir.
benim tercihim arkadaşlarımdan yana olurdu. yalnız vakit geçirmekten çok hoşlanmıyorum gerçi insan ara ara yalnız kalmak istiyor ama genelde tek başıma sıkılan bi karakterim var kalabalık ortamları her zaman daha çok sevmişimdir.
Bu her zaman değişiklik gösterse de genel de arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama bazen insanlarla o kadar vakit geçirmek iyi gelmiyor. Enerjim tükeniyor gibi hissediyorum ve tamamen kendimle bir şeyler yapmak beni dinlendiriyor. Bence bu da bir ihtiyaç. İkisini dengelemek gerekir gibi
evet, aynı iş olmasına gerek yok ancak bana bilgi veya fayda sağlayacak insanlarla olma taraftarıyım, yoksa hiç çalışmayan kişilerle de görüşebilirim ama sıklığı daha az olur
Çok az insanı saatlerce oturmaya değer buluyorum. Yine de sosyal biriyim, çok kalabalık ortamlarda bulunuyorum ama yalnız olarak. Kalabalık bir yalnızlık.
Çok az insanı saatlerce oturmaya değer buluyorum. Yine de sosyal biriyim, çok kalabalık ortamlarda bulunuyorum ama yalnız olarak. Kalabalık bir yalnızlık.